Η μεγαλύτερη κόρη της δολοφονηθείσας πρώην πρωθυπουργού του Πακιστάν, Μπεναζίρ Μπούτο, έγραψε ένα τραγούδι ραπ, για να εκφράσει τον πόνο της ένα χρόνο μετά το χαμό της μητέρας της. Με τίτλο «Θα έπαιρνα τον πόνο μακριά», η 18χρονη Μπακτάβαρ, τιμά το «τρελό κουράγιο» της Μπούτο και την περιγράφει σαν την «επιτομή της καλοσύνης».
Το βίντεο έχει προβληθεί ήδη στην τοπική τηλεόραση και έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο You Tube.
«Η μητέρα μου δολοφονήθηκε. Ούτε καν καταλαβαίνω. Άξιζε να πεθάνει;», είναι μερικοί στίχοι του μουσικού κομματιού. «Πυροβολήθηκε πισώπλατα, τόσο νέα στα 54 της χρόνια, δολοφονήθηκε και άφησε πίσω της τρία παιδιά, ένα αβοήθητο έθνος χωρίς εσένα, είσαι σε όλων την καρδιά», ακούγεται παρακάτω.
Η Μπεναζίρ Μπούτο δέχθηκε τρεις σφαίρες στη διάρκεια επίθεσης από καμικάζι σε προεκλογική συγκέντρωσή της στο Ραβαλπίντι το Δεκέμβριο του 2007.
