Έκκληση να συνειδητοποιήσουν όλοι την κρισιμότητα των στιγμών και να συμπεριφερθούν με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα απηύθυνε νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.
«Το εκλογικό αποτέλεσμα» είπε «θα κρίνει πολλά για το μέλλον του τόπου μας και την προοπτική που θα δώσουμε, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, την οικονομία και τα θέματα του φυσικού αερίου». Ο Άντρος Κυπριανού εξέφρασε την ελπίδα η επόμενη μέρα των εκλογών να τους βρει όλους ενωμένους και κάλεσε το λαό να είναι αισιόδοξος για το μέλλον.
Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν δήλωσε ότι «σήμερα μιλά ο κυρίαρχος λαός». «Είναι η ώρα της δικής του ευθύνης, των δικών του αποφάσεων, της υπέρβασης των διχασμών, της εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης για τη σωτηρία της πατρίδας και την είσοδό μας στη νέα εποχή» σημείωσε.
Ανέφερε, επίσης, ότι οι πολίτες έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των καιρών και πλήρη συνείδηση του πατριωτικού καθήκοντος και της υπέρτατης ανάγκης να μη χαθεί άλλος χρόνος για την ανασυγκρότηση και τη γρηγορότερη έξοδο της Κύπρου από την κρίση.
Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

