Την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του προκάλεσε ο Τομ Χανκς, μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αυστραλία, όπου φαίνεται να τρέμει το χέρι του.

Ο 65χρονος αστέρας του Χόλιγουντ βρίσκεται σε μια περίοδο πυρετώδους εκστρατείας για την προώθηση της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν με θέμα τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο Χανκς πρωταγωνιστεί ως μάνατζερ του τραγουδιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να γυρίσεις μια ταινία από την Γκολντ Κόουστ», είπε στην πρεμιέρα της ταινίας στην ομώνυμη πόλη της Αυστραλίας, νότια του Μπρισμπέιν, έχοντας το μικρόφωνο στο δεξί του χέρι με το αριστερό να είναι στην τσέπη.

Καθώς το χέρι του έτρεμε, ο Τομ Χανκς προσπάθησε να το ελέγξει τοποθετώντας το αριστερό του χέρι στο κάτω μέρος του μικροφώνου.

Το κοινό, ωστόσο, δεν φάνηκε να προσέχει αυτή τη λεπτομέρεια, καθώς έμεινε αποσβολωμένο από τα όμορφα λόγια του ηθοποιού: «Περάσαμε υπέροχα μαζί σας εδώ. Υπάρχει κάτι εδώ στον κόσμο και στην περιοχή της Γκολντ Κόουστ που κάνει τους πάντες να κυκλοφορούν με μια έκφραση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Το νιώσαμε και εμείς αυτό. Η εμπιστοσύνη σας, η χαρά και o ενθουσιασμός σας πέρασαν και στην ταινία μας. Έχει έναν “χρυσό” γιο της περιοχής, τον Μπαζ Λούρμαν, που αγαπά την Αυστραλία περισσότερο απ’ ό,τι τα καγκουρό, περισσότερο κι από τον Νταν Μέρφι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χανκς είχε ερμηνεύσει, ως γνωστόν, στη «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» έναν λοχαγό που έπασχε από μετατραυματική αγχώδη διαταραχή και τα χέρια του οποίου έτρεμαν ανεξέλεγκτα λόγω του τεράστιου άγχους που είχε περάσει. Κάποια στιγμή ο χαρακτήρας που υποδυόταν είπε ότι το τρέμουλο «έρχεται και φεύγει», για να του απαντήσει ο «λοχίας Χόρβατ»: «Ίσως πρέπει να βρεις μια άλλη δουλειά. Αυτή που κάνεις δεν φαίνεται να σου ταιριάζει πια».

Πηγή: Daily Mail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης