Συνεχίζονται κανονικά οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της Kωνσταντίνας, της Σαμπρίνας και του Κωνσταντίνου Μάνη στο Argi’s House, μετά την είδηση ότι το σχήμα διαλύθηκε λόγω διαφωνιών για τη διαφημιστική αφίσα. 

Η Κωνσταντίνα, μαζί με τη Σαμπρίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας «ταξιδέψουν» μουσικά σε όλες τις δεκαετίες, αλλά και να υμνήσουν το καλό λαϊκό τραγούδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, έκαστος στο είδος του, από την Παρασκευή 29 Απρίλιου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα πρωταγωνιστούν στις νύχτες μας και στο «Argi’s House», στην καρδιά της Γλυφάδας!

Ένα από τα ωραιότερα νυχτερινά στέκια των νοτίων προαστίων, με την υπογραφή του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου και με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Στέλιου Μάρη, το οποίο θα ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό από τις 22:00, με υπέροχο φαγητό, για να δίνει στη συνέχεια -γύρω στις 23:30- τη σκυτάλη του κεφιού στην Κωνσταντίνα, στη Σαμπρίνα και στον Κωνσταντίνο Μάνη!

Ένα μοναδικό καλλιτεχνικό «πάντρεμα» στο «Argi’s House» που κρύβει πολλές μουσικές εκπλήξεις, τις οποίες θα απολαύσετε on stage!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Argi’s House:
• Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα
•1ος όροφος 
• Κρατήσεις: 2108982526, 6942828909
• E-mail: argishouse@gmail.com

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης