Εκτός παιχνιδιού βρέθηκε ο παίχτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος μιλώντας με συμπαίχτες του είπε την ώρα που η κάμερα κατέγραφε τη συζήτηση πως «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό». Η χυδαία αυτή φράση προκάλεσε οργή στο κοινό, ενώ ακολούθησαν πολλά αρνητικά σχόλια στο Twitter. Παρέμβαση για το θέμα έκαναν ακόμα και πολιτικά πρόσωπα.

Την ίδια ώρα, οι εταιρείες- χορηγοί του τηλεοπτικού προγράμματος αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Την εταιρεία Rigas Furniture ακολούθησαν οι Candia και Doctor Plant, όπου με τις επίσημες τοποθετήσεις τους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ριάλιτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα βίντεο:

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρέμβαση Πέτσα για το Big Brother: «Ζήτησα από το ΕΣΡ να ερευνήσει το θέμα»

Άμεση ήταν η παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του ΕΣΡ. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του» ανέφερε ο ίδιος.
 

 

ΚΝΕ: «Να σταματήσει να προβάλλεται»

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, μέσω του γνωστού τηλε-σκουπιδιού “Big Brother”, “βιάζει” την ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Μετά τον ακραίο εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης, την προβολή φασιστικών-ρατσιστικών αντιλήψεων και συμπεριφορών, την αναπαραγωγή στερεοτύπων και την εμπορευματοποίηση της σεξουαλικής επιλογής, ο ΣΚΑΪ προβάλλει πλέον και επικίνδυνα, μισογυνικά σχόλια για εγκληματικές πράξεις, όπως ο βιασμός γυναικών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ, με αφορμή σχετικό σχόλιο παίκτη του παιχνιδιού.

«Βούρκος το σύστημα της εκμετάλλευσης που καθαγιάζουν, βρομερά απόνερα τα τηλεοπτικά τους προϊόντα! Εδώ και τώρα να σταματήσει να προβάλλεται το τηλε-σκουπίδι “Big Brother”! Δεν θέλουμε να ζούμε σε χωματερή!» προσθέτει στο σχόλιό της η ΚΝΕ.

 

H Έφη Αχτσιόγλου με δήλωσή της ανέφερε: «Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα». 

 

Παρέμβαση έκανε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα.

«Γυναίκες ως “σκεύη ηδονής”! Γυναίκες για “χρήση” ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σεξιστές, νταήδες και βιαστές(!) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών & της τηλεοπτικής αρένας. Κι όμως δεν είναι μόνο στην TV… Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βια, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!», έγραψε στο twitter.

 

Και ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τοποθετήθηκε στο Twitter.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης