Με αφορμή την ονομαστική γιορτή της Έλενας Παπαρίζου και την επέτειο των επτά χρόνων από τη νίκη της στη Eurovision, το «Πρωινό ΑΝΤ1» ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα, μετά τη συμμετοχή της στο σουηδικό «Let’s Dance», λέγοντας ότι «έφαγε» πολύ κρύο στη Σουηδία. Μάλιστα μόλις πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα πήγε να αγοράσει σορτσάκι και σαγιονάρες και να απολαύσει τον ήλιο «μπας και ζεσταθεί το κοκαλάκι μου», όπως είπε χαριτολογώντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφέρθηκε στην αγάπη της για τη Σουηδία που είναι η πρώτη της πατρίδα γιατί εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά η Ελλάδα ήταν πάντα η χώρα των ονείρων της και ποτέ δεν θα ήθελε να ζήσει μόνιμα μακριά της.

Για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision, είπε πως τα κορίτσια, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου έχουν πολλές πιθανότητες να πάνε καλά, αλλά θεωρεί πως και η Σουηδία έχει φέτος πιθανότητες να διακριθεί.

Όσο για το τι της συμβουλεύει από την εμπειρία της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η Έλενα είπε «να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά και να είναι συγκεντρωμένες. Να ακούνε τους συνεργάτες τους και κανέναν άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη, με πληροφορίες από το vipnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης