Επιμέλεια: Τζένη Γιαννίνου

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος από ανακοπή καρδιάς της μοναχοκόρης του Elvis Presley, Lisa Marie Presley, το βράδυ της Πέμπτης (12/1) σε ηλικία μόλις 54 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σταρ βρέθηκε χωρίς ανταπόκριση στην κρεβατοκάμαρά της, στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, το πρωί της Πέμπτης και την ίδια περίπου ώρα έφτασε ο πρώην σύζυγός της Danny Keough, ο οποίος επίσης ζει στο ακίνητο, και της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Η Lisa Marie, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά.

Δύο ημέρες νωρίτερα, την περασμένη Τρίτη , η Lisa Marie Presley έδωσε το «παρών» στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Austin Butler βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».

Στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες, η Lisa Marie Presley πήγε μαζί με την μητέρα της Priscilla Presley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία της 54χρονης κόρης του βασιλιά του rock and roll χαρακτηρίστηκε από πολλά διεθνή ΜΜΕ «ασταθής», καθώς εμφανίστηκε να παραπατά.

 

Σε ένα από τα βίντεο, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Lisa Marie Presley να μιλά σε έναν δημοσιογράφο για την ταινία που αφορά την ζωή του πατέρα της και να ζητά από τον 80χρονο μάνατζερ, Τζέρι Σέλινγκ, που την συνοδεύει να του κρατήσει το χέρι.

Παρά την ξαφνική αδιαθεσία που είναι εμφανής στο βίντεο, η 54χρονη προσπάθησε να συνεχίσει τη συνέντευξη.

Σε ένα άλλο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα η New York Post, φαίνεται η Lisa Marie Presley να περπατά στο πλευρό του ηθοποιού Austin Butler με την αστάθειά της να είναι εμφανής.

Χρήστες του TikTok όπου αναρτήθηκε πρώτα το βίντεο αυτό σχολίαζαν το βράδυ της Τρίτης «τι συμβαίνει με την Lisa Marie Presley;», «είναι καλά η Lisa Marie Presley;».

 

@elitedaily Austin. Butler. *bites lip* #GoldenGlobes #austinbutler #elvis #elvismovie ♬ f urself in vegas – SHIMA

Πάμε όμως να γνωρίσουμε καλύτερα τη Lisa Marie Presley:

Γεννημένη το 1968, η Lisa Marie ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της και έκανε καριέρα στη μουσική. Η σταρ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, με το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της το 2003 να πουλάει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και να λαμβάνει γενικά θετικές κριτικές.

Ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Danny Keough, με τον οποίο χώρισαν το 1994, ενώ είχε επίσης παντρευτεί και τον ηθοποιό Nicolas Cage, τον ηθοποιό και συνθέτη Michael Lockwood και τον Michael Jackson.

Απέκτησε τέσσερα παιδιά, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Riley Keough ο Benjamin Keough που αυτοκτόνησε το 2020 και την Harper και Finley Lockwood.

Η γνωριμία και ο γάμος με τον Michael Jackson

H Lisa Marie Presley και ο Michael Jackson γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1974, σε μια συναυλία των Jackson 5 στο MGM Grand Hotel and Casino στη Νεβάδα, όπου ο Elvis Presley είχε πάει την κόρη του για να γνωρίσει από κοντά το είδωλό της.

Περισσότερα στο govastiletto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης