Η γνωστή τραγουδίστρια διαμαρτυρήθηκε μέσα από προσωπική της τοποθέτηση στο Instagram, αλλά και ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter, για τα όσα έλαβαν χώρα την Τετάρτη στα MAD VMA 2022 ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light.

Ειδικότερα, σχετικά με την σύγκρουση στη οποία ήλθαν οι δύο γνωστοί τράπερς δημιουργώντας ένταση και αναστάτωση στην εξέδρα των επισήμων, η Καίτη Γαρμπή δήλωσε με tweet της: «Εγώ ήμουν εκεί για να πάρω ένα τιμητικό βραβείο από σας που μου το δώσατε για την καλλιτεχνική μου προσφορά 30+ χρόνων. Γι’ αυτό έμεινα. Οι τράπερ με τους μπράβους τους έπρεπε να φύγουν κι όχι κάποιος από εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καίτη Γαρμπή νωρίτερα, είχε κάνει και μία ανάρτηση στο Instagram τονίζοντας, πως δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι που προωθούν τη βία, να γίνονται πρότυπα για τα νέα παιδιά.

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμς στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους», έγραψε στη δημοσίευσή της. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης