Μια συγκλονιστική φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Maria Menounos. H διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός στο παρελθόν έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μάχη που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο.

Η κυρία Λίτσα έχει διαγνωστεί τέσσερις φορές με καρκίνο μέσα σε τέσσερα χρόνια και συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη και να παραμένει αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Τον περασμένο Δεκέμβριο δε, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό πράγμα που φαίνεται να επιδείνωσε την κατάστασή της αφού βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο δίνοντας τη δική της μάχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Maria Menounos επισκέφθηκε μαζί με τον πατέρα της τη μητέρα της στο νοσοκομείο και της έδωσε μια τεράστια αγκαλιά την οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Ιnstagram γράφοντας: «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μητέρα μου ένιωθε τόσο, τόσο…. Τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά και μου απάντησε ναι… Την πήρε την αγκαλιά. Υπομονή και πίστη.  Σου στέλνω υπομονή, πίστη και αγάπη».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης