Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη στα «Μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για την κατάσταση της υγείας της ξαδέλφης της που παρέμεινε για 18 ώρες εγκλωβισμένη στα συντρίμμια ενός μαγαζιού στο οποίο ψώνιζε τη στιγμή που χτύπησε ο φονικός σεισμός τη γειτονική Αλβανία.

Παράλληλα, περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που μεσολάβησαν όσο η ξαδέλφη της δεν έδινε σημεία ζωής, μέχρι που την εντόπισαν σε κρίσιμη κατάσταση οι διασώστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για τον σεισμό ενημερώθηκα από τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα πως ήταν από τον σεισμό, γιατί τα κινητά χτυπούσαν κανονικά. Η ξαδέλφη μου ήταν εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια 18 ώρες. Είναι πρώτη μου ξαδέλφη. Παίρναμε τις φίλες της που ήταν μαζί και κανείς δεν απαντούσε. Οπότε ήταν τρεις οι αγνοούμενες. Τις πρώτες δύο ώρες ήταν σε κώμα. Μετά ξύπνησε.

»Εγώ μίλησα και μαζί της λίγο και προσπαθούσε να μου εξηγήσει τι συνέβη. Μου είπε πως όλα τα συντρίμμια έπεσαν στο δεξί της πόδι. Αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται και ετοιμάζεται για επέμβαση, για να μη χάσει το δεξί της πόδι. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα. Δώσαμε όλοι αίμα. Ακόμη και από το κανάλι προσφέρθηκαν. Οι φίλες της είναι μια χαρά. Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που έστειλαν βοήθεια και εγώ λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ» είπε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης