Ο Νίκος Μάνεσης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και την Εύη Βαλή, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του, αλλά και για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί από κολλητούς φίλους.

Ποια θα αναγνωρίζατε ως τη σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πολλές. Όταν δούλευα σε εφημερίδες και μου προέκυψε το πρώτο αποκλειστικό, όταν το 1992 άρχισαν να κλείνουν εφημερίδες και εγώ βρέθηκα στον ΑΝΤ1, όπου δεν ήξερα την τύφλα μου και με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ με έκαναν μεταγραφή από τις εκπομπές στο δελτίο ειδήσεων, καλή του ώρα του Γιάννη Παπουτσάνη. Σημαντική στιγμή ήταν η πρώτη μου πολεμική ανταπόκριση. Η πρώτη φορά που βγήκα σε εκπομπή στον αέρα και δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι.

Θυμάμαι ότι μου είχαν πει να γελάω, για να είμαι χαριτωμένος, και στο τέλος της εκπομπής διαπίστωσα ότι είχα πάθει θλάση στους μυς της κάτω γνάθου από τα διαρκή χαμόγελα. Σημαντική στιγμή ήταν και όταν διαπίστωσα ότι δεν κάνεις πάντα καριέρα με την πολλή δουλειά, αλλά υπάρχουν κι άλλα διάφορα πλάγια μέσα τα οποία εγώ δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω. Όπως επίσης και όταν κολλητοί μου φίλοι άρχισαν να με μαχαιρώνουν πισώπλατα. Είναι μαθήματα ζωής.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης