Ο Κώστας Τσουρός το βράδυ της Κυριακής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και τη μετάβασή του από την ενημέρωση στη ψυχαγωγία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μεγάλωσα με πολλή αγάπη από τη μητέρα μου και την αδερφή μου. Ο πατέρας μου έλειπε λόγω του ότι ήταν ναυτικός και δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Όταν αποφάσισα να του μιλήσω ξεκάθαρα και να του πω τι με ενοχλούσε, από τότε είμαστε μια χαρά. Εάν μου έλεγες να διαλέξεις ανάμεσα σε ενημέρωση ή ψυχαγωγία, θα διάλεγα ενημέρωση. Κάθε φορά που προκύπτει ένα θέμα μεγάλο θέλω με τον τρόπο μου να βοηθήσω. Τα πρώτα χρόνια της ψυχαγωγίας έχω έρθει σε άβολη θέση λόγω της άποψής μου. Όταν ήμουν στο πρωινό δεν μπορούσα να βγω έξω γιατί πάντα πετύχαινα κάποιον που το πρωί σχολίαζα. Θυμάμαι περιπτώσεις που με έβλεπαν από μακριά και άλλοι μου έριχναν περίεργα βλέμματα, άλλοι έκαναν νοήματα με τα χέρια τους. Με έχουν πάρει τηλέφωνο αρκετές φορές και είναι πιο εύκολο να το διαχειριστείς. Όταν μιλάμε καταλήγουμε σε μια κοινή συνισταμένη. Έχει τύχει να πω ότι έχω κάνει λάθος. Αλλά δεν σχολιάζουμε και τον κρατικό προϋπολογισμό, λέω απλά την άποψή μου» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastiletto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης