Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 04:08
Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας. Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που φέρνει τα πάνω - κάτω στην πλοκή;

Ο «Σασμός» δεν σταματάει να εκπλήσσει τους τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο με τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον Alpha ένα νέο πρόσωπο έρχεται να «εισβάλλει» στη σειρά. Πρόκειται για την Αιμιλία Ξενάκη, που τον ρόλο της θα υποδυθεί η Γιώτα Φέστα.

Δευτέρα 03 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 09

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου. Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 04:08