O πρώην σωματοφύλακας της Kim Kardashian και του Kanye West, Στιβ Στανούλης μίλησε ανοιχτά για τις στιγμές που έζησε όσο καιρό παρέμεινε το πλευρό του ζευγαριού, στο Hollywood Raw.

Τα προβλήματα μεταξύ του ράπερ και του σωματοφύλακα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε ήταν σε κάποια εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Είχαμε συμφωνήσει να συναντηθούμε σε ένα στούντιο. Μόλις φτάνει, μπαίνουμε μαζί στο ασανσέρ και μου λέει: “Δεν θα πατήσεις το κουμπί ορόφου;”. Και του απαντάω κάτι τύπου “Δεν έχω ιδέα σε ποιον όροφο πάμε. Είναι η πρώτη μου μέρα”. Κι αρχίζει να μου φωνάζει: «Θες να πεις ότι ήρθες χωρίς να ξέρεις από πριν σε ποιον όροφο πηγαίνω;”. Μόλις του απάντησα “Όχι”, άρχισε έξαλλος να οδύρεται. Και του λέω: “Άκου αδερφέ, έχουμε τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να μου πεις ποιο κουμπί θες να πατήσω για να το μάθω τώρα. Η δεύτερη να το πατήσεις εσύ για να το μάθω. Και η τρίτη, να κάτσουμε εδώ όλη τη μέρα για να μου λες πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σου. Επέλεξα τον πρώτο τρόπο. Αυτή, ήταν η πρώτη μας συνάντηση” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στιβ Στανούλης.

Ο γνωστός ράπερ όμως είχε μια σειρά από αυστηρούς κανόνες που ο Στιβ έπρεπε να ακολουθεί όπως το να στέκεται αυστηρά δέκα βήματα πίσω του σε κάθε δημόσια έξοδο του ζευγαριού. Ο λόγος γι αυτήν την απόσταση, όπως ο εξήγησε ο σωματοφύλακας , ήταν προκειμένου να του δίνει τον απαραίτητο χώρο ώστε να φωτογραφίζεται απερίσπαστος μαζί με την Kim, χωρίς να πρέπει να τον έχει δίπλα του και να του κλέβει τις πόζες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος σωματοφύλακας αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση εξάρτησης που έχει το διάσημο ζευγάρι με τους φωτογράφους και τη δημοσιότητα αφού ο ίδιος θεωρεί απίθανο να γνωρίζουν πάντα οι παπαράτσι το πρόγραμμα εξόδων του ζευγαριού αν ήδη δεν έπαιρναν ενημέρωση από τους ίδιους και κυρίως από την Kim.

Η επαγγελματική τους σχέση δεν κράτησε πολύ αφού ο Στιβ απολύθηκε κακήν κακώς από τον Kanye West όταν στο Met Gala τόλμησε να πιάσει κουβέντα με την Kim, κάτι που ο ράπερ εξέλαβε ως φλερτ.

Ούτως ή άλλως όπως έχει αποκαλυφθεί και στο παρελθόν από άλλους σωματοφύλακες που δούλεψαν με το ζευγάρι, τους απαγορευόταν να έχουν την οποιαδήποτε επαφή μαζί τους, είτε λεκτική ούτε σωματική.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης