Η κρίση και οι δυσκολίες που βιώνουν οι νέοι στη χώρα μας αναγκάζουν πολλούς από αυτούς να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Έχοντας αυτό στο μυαλό τους, οι MASTER TEMPO αποφάσισαν στο καινούργιο τους video clip να ακολουθήσουν την πορεία δύο παιδιών που μεταναστεύουν και αναζητούν δουλειά και ένα καλύτερο αύριο στο μακρινό Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους ρόλους αυτών των παιδιών; Οι ίδιοι οι MASTER TEMPO…

Τα γυρίσματα έγιναν στα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και «Heathrow» του Λονδίνου, καθώς και σε αμέτρητες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, μεταξύ των οποίων και σημεία/ορόσημα, όπως Tower Bridge, Big Ben, Piccadilly Circus, Oxford Street, το Δημαρχείο του Λονδίνου κ.ά..

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανώλη Τζιράκη, οι MASTER TEMPO προσπάθησαν να αποδώσουν με ακρίβεια τα συναισθήματα που νιώθει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που φεύγει από την αγαπημένη του/της πατρίδα, ψάχνοντας, όχι πάντα επιτυχημένα, εργασία και ευκαιρία για καριέρα.
 
Οι ίδιοι δεν μπορούν ακόμα να συζητήσουν τις λεπτομέρειες ή ακόμα και τον τίτλο του επερχόμενου τους single, ωστόσο μας εκμυστηρεύτηκαν ότι έχει μια συμμετοχή – έκπληξη, που σίγουρα θα κάνει αίσθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγούδι και το video clip θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα…

Επιμέλεια: Θωμάς Μαγδαληνός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης