Στα χέρια της Ελένης Πετρουλάκη αφέθηκε η Έλενα Ράπτη  γα να αλλάξει το σώμα αλλά και τη ψυχολογία της, μετά από τον χωρισμό-express της με τον Κίμωνα Μπάλλα, λίγους μήνες μετά τον κρυφό γάμο της.

Η είδηση του χωρισμού μαθεύτηκε αρκετό καιρό μετά αφού η βουλευτής ήθελε να μην δώσει τροφή για σχόλια κάτι που συνέβη αργότερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ωστόσο ήθελε να προσφέρει περισσότερα στον εαυτό της. Να ανανεωθεί ψυχικά και σωματικά. Έτσι επισκέφτηκε στη Γλυφάδα την Ελένη Πετρουλάκη την οποία εμπιστεύτηκε για να τη βοηθήσει να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό της καθώς ανοίγεται ένας νέος δρόμος για εκείνη.

«Το καλύτερο δώρο που αξίζει να κάνουμε στον εαυτό μας είναι να διατηρούμαστε υγιείς σωματικά και ψυχικά, ιδίως στις μέρες μας που όλοι έχουμε να ανταποκριθούμε σε σκληρά προγράμματα και υποχρεώσεις.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι ο άνθρωπος που έδειξα εμπιστοσύνη και μας δένει πια και μια ζεστή φιλία. Γιατί δεν είναι απλά η πιο καταξιωμένη fitness instructor στον χώρο της ευζωίας, του wellness, αλλά κι εκείνη που με γνώση και εμπειρία καινοτομεί σε μεθόδους που σου αλλάζουν ψυχολογία, σώμα και τρόπο ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθένας μας είναι μοναδικός και το ξέρει πολύ καλά» έγραψε η βουλευτής, καταλήγοντας: «Ελένη μου, σε ευχαριστώ για όσα μου μαθαίνεις, για τον υπέροχο δρόμο που μου ανοίγεις».

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι πολύ χαρούμενη καθώς έχει μια άριστη «μαθήτρια» την οποία θέλησε δημόσια να ευχαριστήσει « Έλενα πέρα από το ότι ήσουν άριστη «μαθήτρια» είσαι και ένας υπέροχος άνθρωπος και θέλω να το εκφράσω δημόσια» γράφει στη σελίδα της. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης