Λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00, στον ΑΝΤ1, οι πόρτες του Hell’s Kitchen, άνοιξαν πρώτη φορά και αποκλειστικά για τους εκπροσώπους των media, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.
Σ’ ένα industrial περιβάλλον, έχει στηθεί το εστιατόριο του Hell’s Kitchen, το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο της Αθήνας, το οποίο, θα δουλεύει σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου, καθώς και το σπίτι στο οποίο έχουν ήδη εγκατασταθεί οι 20 διαγωνιζόμενοι.
Ο Έκτορας Μποτρίνι, μαζί με τους sous chef, Νικόλαο Μπίλλη και Κωνσταντίνα Διβόλη, καθώς και συντελεστές της παραγωγής, εξήγησαν το concept της εκπομπής στους δημοσιογράφους, έλυσαν απορίες και φυσικά τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του Hell’s Kitchen, έναν εντυπωσιακά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν πρώτοι απ’ όλους.
Περισσότερα στο govastileto.gr

