Τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε της κίνηση άλλες φορές με τα ρούχα που φοράει και άλλες με τα εξεζητημένα ψώνια της. Ο λόγος για την Britney Spears, που βρέθηκε στο Las Vegas το περασμένο σαββατοκύριακο, στα πλαίσια της περιοδείας “Circus”.

Η συναυλία της pop star δεν έβγαλε κάποια είδηση, αλλά όταν η Britney αποφάσισε πως ήθελε κάτι γλυκό, για… «να πάνε κάτω τα φαρμάκια», πήρε τον φίλο της, Jason Trawick, και τους δύο γιους της, τριών και τεσσάρων χρόνων αντίστοιχα, και όρμησε στο διάσημο Sugar Factory του ξενοδοχείου Mirage.

Υπάλληλος του Sugar Factory αποκάλυψε πως «ξόδεψε γύρω στα 3.000 δολάρια και έφυγε κρατώντας 10 τσάντες. Πήρε γλυκά και t-shirts για τα παιδιά της και πολλά γλειφιτζούρια για τους χορευτές της».

Σαν να μην έφτανε αυτό, αφού πλήρωσε τα γλυκά και επέστρεψε στην σουίτα της, το μαγαζί τής έστειλε delivery άλλα τόσα γλυκίσματα, αξίας 2.500 δολαρίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης