Οι δύο καλλονές του Hollywood βρίσκονται στη Χαβάη για τα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί «Just Go With It» και φαίνεται πως «τα έχουν βρει» μεταξύ τους και έχουν γίνει φίλες.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες και ενώ η παραγωγή είχε σταματήσει, οι δύο κυρίες επιδόθηκαν σε διαγωνισμό hula-hoop, τον οποίο κέρδισε με μικρή διαφορά η Nicole.

Μια πηγή από την παραγωγή της ταινίας είπε: «Έχουν δεθεί πολύ και μοιάζουν με αγαπημένες φίλες, συνέχεια χαλαρώνουν μαζί, γελάνε και κάνουν πλάκα με τους πάντες».

«Την Παρασκευή, το γλέντησαν, αποφάσισαν να κάνουν διαγωνισμό χορού hula. Το συνεργείο και το υπόλοιπο cast ήταν οι κριτές και καθεμία είχε πέντε λεπτά να κάνει το νούμερό της. Οι κριτές τις βρήκαν ισόπαλες, αλλά δεν το δέχτηκαν και έκαναν και δεύτερο γύρο. Τελικά, νίκησε η Nicole με πολύ μικρή διαφορά ψήφων».

Διαβάστε επίσης: Μέρες ξεκούρασης για την Nicole Kidman

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης