Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποκαλύψει, το πρωί της Τρίτης 30/12, μια ιστορία σχετικά με την γνωριμία της Ανθής Βούλγαρη με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν οι δύο γυναίκες συνεργάζονταν σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και ο Πέτρος Ιακωβίδης είχε εμφανιστεί για την ονομαστική γιορτή της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Ακούστε και την ιστορία με την Ανθή αν δεν την έχω πει. Είχα φάει κόλλημα με το τραγούδι «Κοριτσάκι μου» που είχε πει ο Ιακωβίδης. Και μου λέει η Ανθή και η ομάδα: «Ποιον θα θέλατε ιδανικά να φέρω στη γιορτή σου;». Και λέω: «Έχω φάει κόλλημα, να ‘ρθει ο Ιακωβίδης…».

«Σας παρακαλώ, θέλω να ακούσω το “Κοριτσάκι μου”». Αυτό νομίζω ήταν που είχα φάει το κόλλημα. Εντάξει, και κανονίζουν και παίρνουν τηλέφωνο. Εκείνη λοιπόν, έρχεται όλη η ορχήστρα, στήθηκε ο Πέτρος μια χαρά με την ορχήστρα, και είναι ο ντράμερ… Την ώρα που τραγουδούσε ο Πέτρος και πιο μετά, βλέπω την Ανθή και πηγαίνει εκεί που τελειώνει και αρχίζει και πιάνει κάτι με τα ντραμς και λέω: «Τι γίνεται εδώ;» Ξέρεις. Και κατάλαβα ότι υπάρχει έτσι μία έλξη. Πολύ ωραίο παιδί ο Κώστας, η οποία Ανθή δεν μιλάει στην αρχή, ξέρεις, είναι και λίγο κρυψίνος… Κατάλαβα ότι υπήρχε ένα φλερτ, αλλά δεν λέγανε και πολλά. Σιγά-σιγά αρχίσαν να βγαίνουν… Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι κολλητός του Κώστα… έτσι έγινε το κονέ».

govastiletto.gr – Ανθή Βούλγαρη: Αποχώρησε on air λόγω αδιαθεσίας – «Νομίζω ότι έχει πέσει η πίεσή μου»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης