Είναι και οι δύο μητέρες και δεν είναι από εκείνες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να παντρευτούν… Ο λόγος για τη Μαρία Σολωμού και την Εβελίνα Παπούλια, οι οποίες συναντώνται φέτος στη σκηνή σε ένα θέαμα cabaret που αναδεικνύει τον κεραυνοβόλο έρωτα.
Ποια είναι, όμως, η άποψή τους επί του θέματος;
Μαρία: «Στα δεκατρία μου, εκείνος ήταν δεκαοκτώ, τον είδα και έπαθα πλάκα. Αυτός ήταν και ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας».
Εβελίνα: «Μια φορά μου συνέβη να ερωτευτώ κάποιον κεραυνοβόλα, όταν ήμουν 29. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει. Απλά αποφασίζεις ότι πρέπει να ερωτευτείς, με αποτέλεσμα να γοητεύεσαι με κάτι που σε κανονικές συνθήκες δεν θα γυρνούσες καν να το κοιτάξεις».
Η Σολωμού, μιλώντας για την παράσταση, αποκάλυψε την αντίδρασή της, όταν η Παπούλια της πρότεινε να συμμετάσχει στην παράσταση: «Όταν κατάλαβα ότι η Εβελίνα σοβαρολογούσε, της εξήγησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε οτιδήποτε, αν δεν περνούσα πρώτα από οντισιόν. Πραγματικά με δοκίμασε και μου είπε “Το ‘χεις” . Της είπα “δεν το έχω”. Τελικά με έπεισε, έκανα μαθήματα φωνητικής και χωρίς να το πολυκαταλάβω βρέθηκα να κάνω πρεμιέρα».
Πηγή:OK
Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τη σχέση της με τον Μουζουράκη
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

