Οι εργασίες του 8ου Τριμερούς Διεθνούς Σχολείου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αρχίζουν αύριο, Τετάρτη (27/10), στην Αρχαία Ολυμπία. Στις ανακαινισμένες, πλέον, εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) έχουν δώσει «ραντεβού» καθηγητές πανεπιστημίου, Ολυμπιονίκες, πολλά μέλη της οικογένειας του αθλητισμού και συνάδελφοι αθλητικοί συντάκτες. Η επιμόρφωση, η ανταλλαγή απόψεων και η παραγωγή ιδεών ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής αθλητικής «οικογένειας», μέσω του ετήσιου Διεθνούς Σχολείου, αποτελεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το ζητούμενο για τον ΠΣΑΤ.

Η τελετή έναρξης του 8ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ έχει προγραμματιστεί στις 17:00 την Τετάρτη (27/10), όταν και ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, θα καλωσορίσει τους υψηλούς προσκεκλημένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 8ο Διεθνές σχολείο του ΠΣΑΤ διεξάγεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και της International Sports Press Association (AIPS), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, με την υποστήριξη της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Χορηγός του 8ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ, στην Αρχαία Ολυμπία (27-29 Οκτωβρίου 2021), είναι το αθλητικό ΙΕΚ CMP Sports School.

Χορηγοί επικοινωνίας του 8ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ είναι η ΕΡΤ, το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), η ΕΡΑ Σπορ και η αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τριήμερες εργασίες του 8ου Διεθνούς Σχολείου θα καλυφθούν απευθείας μέσω live streaming από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΣΑΤ στο Facebook και από το κανάλι του ΠΣΑΤ στο YouΤube.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης