Η ασφάλιση κατοικίας αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, ότι κι αν συμβεί, για το πολυτιμότερο ίσως υλικό αγαθό που διαθέτουμε για εμάς και την οικογένεια μας: την εστία μας. Κι αυτό γίνεται εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα χάρη στις δυνατότητες και τις καλύψεις που προσφέρει η Anytime, πάντα με την υπογραφή της INTERAMERICAN. 

Με την Anytime, ξεχάστε τους διαμεσολαβητές και τα… πολύπλοκα συμβόλαια. Μπορείτε να ασφαλίσετε μόνοι σας την κατοικία σας άμεσα, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα της Anytime. Εκεί θα επιλέξετε μόνοι σας το πρόγραμμα ασφάλισης που προτιμάτε, ενώ προσφέρονται οι ιδανικές λύσεις για τις περιπτώσεις που είτε είστε ιδιοκτήτης που πήρε στεγαστικό δάνειο, είτε ενοικιαστής που ενδιαφέρεστε αποκλειστικά για το περιεχόμενο της κατοικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι όταν παίρνετε στεγαστικό δάνειο, το σπίτι σας ασφαλίζεται υποχρεωτικά από την τράπεζα. Γίνεται αυτό όμως με τους κατάλληλους και πιο συμφέροντες για εσάς όρους; Έχετε τη δυνατότητα βάσει της Εγκυκλίου 462 της Τράπεζας της Ελλάδος να ασφαλίζετε και σε αυτή την περίπτωση οι ίδιοι την κατοικία σας, με τους όρους και τις τιμές που θα επιλέξετε.

Εάν επιλέξετε τη σύναψη του νέου συμβολαίου σας διαδικτυακά, εκτός από τη μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου που θα σας προσφέρει καθώς απαιτούνται μόλις μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί, σας «επιδοτεί» και με έκπτωση 20% εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο!

Εάν προτιμάτε όμως, η ασφάλιση μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά, με μια απλή επικοινωνία με έναν από τους συνεργάτες της Anytime που μπορεί να σας κατατοπίσει πλήρως για όλα τα προγράμματα και τον τρόπο σύναψης του συμβολαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όλα αυτά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, που μετατρέπουν την ασφάλιση της κατοικίας σας από «πολυτέλεια», σε μια προσιτή για όλους κάλυψη ανάγκης!

Κάλυψη για όλους τους κινδύνους

Τα ασφαλιστικά προγράμματα της Anytime καλύπτουν όλους κινδύνους: Από τα πλημμυρικά φαινόμενα, που εντείνονται τα τελευταία χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής με τραγικά πολλές φορές αποτελέσματα (περίπτωση Μάνδρας), μέχρι την περίπτωση πυρκαγιάς, με τις μνήμες από την εθνική τραγωδία στο Μάτι να είναι δυστυχώς ακόμα νωπές, συμβάν που καταδεικνύει την ανάγκη εκτός από τα μέτρα προφύλαξης, να ασφαλίζουμε απαραιτήτως την κατοικία μας, ειδικά αν βρίσκεται κοντά σε αγροτική ή δασική περιοχή.

Φυσικά, η χώρα μας ως μια από τις πιο σεισμογενής της Ευρώπης, καθιστά απαραίτητη την ασφάλιση της περιουσίας μας και σε περίπτωση σεισμού, γεγονός όμως που μέχρι στιγμής δεν έχει ευαισθητοποιήσει όσο θα έπρεπε τους πολίτες, αφού η ασφάλιση κατοικίας από σεισμό παραμένει παράλογα σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Τα τρία προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime:

•    Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο που απαιτούν οι τράπεζες.

•    Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνετε σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις ( διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

•    Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας & απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας από κάθε κίνδυνο.

Επίσης, η Anytime προσφέρει 2 προγράμματα για το περιεχόμενο της κατοικίας σας:

Content: Το ιδανικό πρόγραμμα ασφάλισης για το περιεχόμενο της κατοικίας σας. Απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε μόνο το περιεχόμενο της κατοικίας σας, ώστε να εξασφαλίσετε την περιουσία σας από συνήθεις κινδύνους. 

Content Plus: Το ιδανικό πρόγραμμα ασφάλισης για το περιεχόμενο της κατοικίας σας, με την κάλυψη σεισμού. Απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε μόνο το περιεχόμενο της κατοικίας σας, ώστε να εξασφαλίσετε την περιουσία σας από συνήθεις κινδύνους, αλλά και σε περίπτωση σεισμού.

Η υπογραφή της INTERAMERICAN εγγυάται την άμεση και απλή διαδικασία αποζημίωσης σας εφόσον χρειαστεί, ενώ όλοι οι όροι των συμβολαίων σας είναι ξεκάθαροι, χωρίς «ψιλά γράμματα» και… εκπλήξεις…

Ασφαλιστείτε είτε Online (με 20% έκπτωση!) στην ιστοσελίδα της Anytime είτε τηλεφωνικά στο 210 94 60000 ή στο 801 11 30000, 24 ώρες το 24ωρο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης