Στη μάχη του Μουντιάλ ρίχνεται σήμερα η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στις 19.00 (ΝΕΡΙΤ) θα αντιμετωπίσει την Κολομβία στο «Μινεϊράο», όπου θα προσπαθήσει να συνδυάσει με νίκη την πρεμιέρα της στον Γ’ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Η γαλανόλευκη θα παραταχθεί πλήρης στο σημερινό παιχνίδι, καθώς η χθεσινή της προπόνηση στο Μπέλο Οριζόντε ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρεθεί ένα απρόοπτο με τον Κώστα Μανωλά, που τελικά αποδείχθηκε ήσσονος σημασίας.
Στην εκτέλεση μιας άσκησης ο 22χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο κι έπεσε στο έδαφος, προκαλώντας ανησυχία τόσο στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας όσο και στους συμπαίκτες του.
Το πρόβλημα όμως ξεπεράστηκε γρήγορα όταν στον διεθνή στόπερ προσφέρθηκε η ιατρική βοήθεια, με αποτέλεσμα ο Μανωλάς να επιστρέψει στο καθήκον, να συνεχίσει την προπόνηση και να λάβει μέρος και στο οικογενειακό διπλό. Ο Φερνάντο Σάντος δεν αποκάλυψε πάντως τα πλάνα του ούτε την τελευταία στιγμή, αφού παρέταξε δύο ομάδες με «μοιρασμένους» ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, από τη μία πλευρά υπήρχαν οι Καρνέζης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Ταχτσίδης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ, Σάμαρης, Σαμαράς και Γκέκας, και απέναντί τους οι Γλύκος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Βύντρα, Χολέμπας, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.
