Δεν έχουν σταματήσει να κάνουν εξορμήσεις στο διάστημα. Για ποιον λόγο; Καμιά σχέση δεν έχει ο γήινος άνθρωπος, αυτό το καταραμένο και ανήσυχο πλάσμα που γεννιέται και πεθαίνει στη γη, με το χάος του σύμπαντος. Παραμυθάκια για νήπια είναι όλα όσα σαλιαρίζουν για τη δυνατότητα να ζήσει το δίποδο και σ’ άλλον πλανήτη. Τι, δηλαδή, αφού καταστρέψει τη γη με την παρουσία του το Τέλειον Ον, να συνεχίσει το σενάριο του εκτός έδρας, εκτός πλανήτη του. Άλλοθι για να δικαιολογηθούν οι μπούκες στο διάστημα. 

Η είδηση. Κινδυνεύει ο πλανήτης μας, λένε οι σοφοί επιστήμονες της ΝΑΣΑ, από έναν αστεροειδή, τον οποίον βάπτισαν Benny, και ο οποίος ίσως να χτυπήσει τη γη τον… 22ο αιώνα, με μια πιθανότητα ένα προς 2.700!!! Ε, λοιπόν, εγώ εύχομαι να συμβεί το απίθανο. Να κάτσει η μια περίπτωση στις 2.700. Γιατί έχω δύο σίγουρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ένα, ότι εγώ δεν θα ζω τον άλλον αιώνα.

– Δύο, ο άνθρωπος θα έχει εξαφανιστεί τον άλλον αιώνα.

Πέρα απ’ αυτό. Επειδή αυτοί που σακατεύουν τον πλανήτη είναι οι ίδιοι που αγωνιούν για το μέλλον του, εδώ και δυο χρόνια μαζεύουν στοιχεία από το διάστημα, σχετικά με τον αστεροειδή Benny. Έτσι παίρνουν την άδεια να διοργανώνουν συστηματικά διαστημικές αποστολές, οι οποίες γίνονται για λόγους που δεν λέγονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………………….

 Η μοναδική ευκαιρία στο lockdown, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης