”Υπάρχει Θεός;” με ρώτησε ο δικός μου κι εγώ του βγαίνω στο περίεργο. Γιατί με ρωτάς; ”Πρώτα απάντησε μου κι αμέσως μετά θα σου πω γιατί σε ρωτάω” μου κάνει. ”Δεν απαντώ. Αν, όμως, θες εκβιαστικά την απάντηση μου, σου λέω: Βεβαίως και υπάρχει Θεός αν νομίζεις ότι υπάρχει. Δεν το συζητώ, δεν αξίζει να το συζητώ αυτό, αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει Θεός”.

Έτσι είναι. Δεν μπορείς να συζητάς με τον άλλον αν υπάρχει Θεός ή δεν υπάρχει. Δεν παίζεται τέτοιο θέμα σε συζήτηση. Δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα τόσο στην ύπαρξη, όσο και στην ανυπαρξία του Θεού. Στο φινάλε η υπόθεση Θεός είναι προσωπική του καθένα. Δεν είναι της εκκλησίας, ούτε της κοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην πω το άλλο, που επιβεβαιώνει το δικό μου σκεπτικό. Ρωτάει μια θεούσα έναν φανατικό πιστό του Θεού ”Γιατί πιστεύεις, τι ακριβώς πιστεύεις”. Θα σου πει το γιατί, πιθανόν ένα πακέτο από τέτοιες κουταμάρες που θα τον πάρει στο κυνήγι ένας άλλος θρησκόληπτος.

Ο δικός μου, μετά το ”Αν υπάρχει Θεός;” ξανάβαλε στη συνέχεια άλλο ερώτημα. ”Υπάρχει Αντίχριστος;”
Δίνω τα στοιχεία σχετικής έρευνας. Το 57% στις ΗΠΑ πιστεύουν στον Αντίχριστο. Και απ’ αυτό το 57% που θαρρούν ότι υπάρχει Σατανάς, το 72% είναι μαύροι και το 61% γυναίκες. Άλλο στατιστικό, χρήσιμο ίσως: Το 55% απ’ αυτούς που φοβούνται τον Διάολο είναι ρεπουμπλικάνοι και το 45% δημοκρατικοί.

Ακόμα: Οι 8 στους 10 χριστιανούς σ’ όλη τη γη πιστεύουν στην ύπαρξη του Αντίχριστου. Δεν είναι οπαδοί του, πιστοί του, αλλά υποψιάζονται ή είναι βέβαιο ότι ο τύπος, ο Αντίχριστος, κυκλοφορεί κανονικά. Το 51%, μάλιστα, δηλώνει αδυναμία να αντισταθεί στη δύναμη του Σατανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω. Ο ένας στους τέσσερις μουσουλμάνους αναφέρεται στην ύπαρξη του Σατανά. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ μικρότερη αναλογία σε σύγκριση με τους χριστιανούς. Άρα, οι μουσουλμάνοι έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Μωάμεθ (φώτο), ο οποίος γεννήθηκε το 570, στις 22 Απριλίου. Άρα, ο δικός τους προφήτης είναι περισσότερο λεβέντης από τον Χριστό. Ο Μωάμεθ μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα, πιο αποτελεσματικά τον Διάολο απ’ ό,τι ο Ιησούς τον προαιώνιο εχθρό.

Ακόμα λιγότεροι, το 17% των Εβραίων, φοβούνται ή ασχολούνται με τον Διάολο.

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Αριστερός έγραψε τον ΄’Υμνο” της… χούντας, διάβασε apodytiriakias.gr

 

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ… ΧΟΥΝΤΑΣ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης