Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε ενώ ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή.  

Συγκεκριμένα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ύστερα από έντονο πόνο που ένιωσε στο στήθος. O Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μιλούσε για το μεταναστευτικό ζήτημα, ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και κρατώντας το κεφάλι του ζήτησε να αποχωρήσει από την εκπομπή. Εκείνη την ώρα επιχείρησε να πάρει τον λόγο ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Δημήτρης Βίτσας, ωστόσο, όταν διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του κ. Τατσόπουλου, ακολούθησαν διαφημίσεις.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω» είπε ο ίδιος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής ανέφερε στον αέρα: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα για να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης