Δ.Κ.

Άνω κάτω έγινε η επιτροπή Εμπορίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του κατεπείγοντος  ν/σ για τα διπλώματα οδήγησης .Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη να διευκρινίσει ποιος είναι ο άνθρωπος δίπλα του ,ο οποίος συμμετέχει στη συζήτηση και με ποια ιδιότητα.
«Άτυπος σύμβουλός μου» απάντησε ο Υφυπουργός αλλά οι Βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν σταμάτησαν εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ξέρετε ότι το όνομα του κυρίου Ηλιάδη αναφέρεται στην δικογραφία για το σκάνδαλο με τα διπλώματα οδήγησης;»κατήγγειλε ο πρώην Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης ,μια καταγγελία που ήρθαν να επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι Βουλευτές του ΣΥΡ.

Ο προεδρεύων Γιώργος Βλάχος προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα. Το λόγο πήρε ο Υφυπουργός υπουργός Υποδομών λέγοντας πως οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ ,αφού όταν ήταν κυβέρνηση ψήφισαν να μετατραπούν τα εγκλήματα σε πλημμελήματα.

Ο κύριος Κεφαλογιάννης  διευκρίνισε πως ο άτυπος συνεργάτης του δεν ανήκει σε κανέναν ,ούτε στον Υπουργό Υποδομών Κωνσταντίνο Α. Καραμανλή ούτε στην κυβέρνηση αλλά είναι εκεί ως άτυπος συνεργάτης δηλαδή με την έννοια του αρμόδιου φορέα.
«Μα εσείς δεν δεχθήκατε να έρθουν οι φορείς κάνοντας χρήση του κατεπείγοντος» έσπευσαν να συμπληρώσουν οι Βουλευτές της αριστεράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προεδρεύων Γιώργος  Βλάχος πήγε να σώσει την παρτίδα λέγοντας πως «ο κ.Ηλιάδης (πρόεδρος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης) βρέθηκε μέσα στην αίθουσα από παρανόηση ως προς την ιδιότητά του κι ότι την επόμενη φορά και ο ίδιος θα είναι πιο προσεκτικός».

Τι είχε γίνει; Απλά έσπασαν τα τηλέφωνα για μην χρεωθεί κανένας τον πρόεδρο γιατί με τις δικογραφίες και τις δικαστικές αποφάσεις κανένας δεν μπορεί να προδικάσει. Ο φόβος φυλάει τα έρμα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης