Π.Κ.

Εκτέθηκε ανεβάζοντας στις 12.000 ευρώ το κόστος της κοπής της πίτας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Εκτέθηκε ακόμη περισσότερο πουλώντας περισσή μαγκιά όταν δήλωσε πως θα τα πληρώσει από την τσέπη του. Το τερμάτισε όταν εξήγησε το πώς θα βρει τα λεφτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ότι ο Βορίδης δεν έπαψε ποτέ να είναι ο υπερδεξιός brut του Κοινοβουλίου το γνωρίζουμε. Ότι ο πρώην ακροδεξιός φόρεσε με κόπο το κοστούμι ενός συνεπούς και πολιτισμένου συντηρητικού που τελικά του έρχεται πολύ στενό, το αντιλαμβανόμαστε από τις εκάστοτε αντιδράσεις του. Αυτό που ο κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι διάφορα κέντρα προσπάθησαν με πρόγραμμα και σχέδιο να τον «ξεπλύνουν» ετοιμάζοντας για λογαριασμό του την «επόμενη ημέρα» του Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία.

Τελικά με αυτόν τον άνθρωπο όλα πάνε στράφι. Με μία κλωτσιά πάει και η καρδάρα, πάει και το γάλα, πάει όμως και η αγελάδα. Αμετροεπής και αλαζών για λάθος λόγους και αιτία θα μείνει τελικά ένα απλό στέλεχος δεύτερης επιλογής που θα είναι πάντα πρόβλημα για κάθε πρόεδρο του κόμματος. Φαίνεται πως συν τω χρόνω το αντιλαμβάνεται και η μεγάλη Πρεσβεία επί της Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία στο παρελθόν ξόδεψε χρόνο και ενέργεια για να του συνεφέρει το προφίλ.

Κάποτε ήταν απαραίτητος ως στυλοβάτης του Σαμαρικού μπλοκ, όταν ο Αντώνης διέθετε ισχύ και μπορούσε (ακόμη) να κινεί τα νήματα. Τώρα πια που το βιλαέτι στο εσωτερικό της ΝΔ έπαψε να έχει την ισχύ που είχε υποβαθμίζεται και ο ρόλος του Μάκη Βορίδη. Φαίνεται πως το κατανοεί και ο ίδιος. Έτσι εξηγούνται για αυτό και οι «κρίσεις πανικού» με τις χοντράδες που τις συνοδεύουν.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης