Δ.Κ.

Στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων όπου συζητήθηκαν τα μέτρα αντιμετώπισης του Κορωνοϊού ο ψεκασμός της έδρας γινόταν μετά από κάθε ομιλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης επανέλαβε πως η κυβέρνηση είναι υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα στον  τομέα της υγείας ενώ παράλληλα τόνισε πως το σχέδιο ήταν να μην μείνεις κανείς πολίτης ακάλυπτος ,όπως και έγινε.

«Έχει χρησιμοποιήσει ή όχι μέρος του μαξιλαριού;» επέμεινε ο  Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης προσθέτοντας ότι η ρύθμιση για τους ελεύθερους επαγγελματίες και των κέντρων επιστημονικής κατάρτισης είναι σκανδαλώδης και θα πρέπει να αποσυρθεί.

Για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του Συριζα Αλέξης Τσίπρας έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση που θα συζητηθεί αυτές τις μέρες στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος υπενθύμισε στον κ. Ζαχαριάδη ότι « τα βάουτσερ υπήρχαν από την εποχή του Συριζα κι ότι τώρα υπάρχει πλήρης διαφάνεια στα κονδύλια».

«Αυτό που ζούμε από την εκδήλωση της νόσου είναι αντεστραμμένη δημοκρατία . Πρώτα αποφασίζει η κυβέρνηση ,βλέπουμε τα αποτελέσματα της ρύθμισης και μετά έρχεται προς κύρωση στο Κοινοβούλιο» σχολίασε ο Μιχάλης Κατρίνης από το Κίνημα Αλλαγής.

«Οι γιατροί πολεμάνε με τις σφενδόνες και ξεχνάτε ότι εσείς διαλύσατε το δημόσιο σύστημα υγείας» επεσήμανε η Φωτεινή  Μπακαδήμα του Μέρα 25 ενώ ο Βασίλης Βιλιάρδος από την Ελληνική Λύση είπε πως «η κυβέρνηση θα πρέπει να καταθέσει νέο προϋπολογισμό γιατί αυτός που ψηφίστηκε δεν έχει πια ισχύ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης