ΠΚ

Ζήλεψε τον Ανδρέα ο Τσίπρας κι έστησε την δική του «Ομάδα των Τεσσάρων». Ο Ανδρέας βλέπετε δεν χρειαζόταν 4 για να κάνει ζάφτι τους ανόητους και φιλόδοξους φωνασκούντες. Ένας του έφθανε. Ο Παγορόπουλος ο Μέγας. Επικεφαλής του Πειθαρχικού ελέω Προέδρου. Κατείχε την τέχνη του «αποκεφαλισμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο Τσίπρας δημιούργησε την παρέα των 4άρων όπου μία Γεροβασίλη, ένας Τζανακόπουλος, ένας Θεοχαρόπουλος (αυτό τώρα πού κολλάει;) και ο Ηλιόπουλος θα καρατομούν κατόπιν εντολής προέδρου. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Θεοχαρόπουλος αποκαλούσε τον Τσίπρα «βαρύμαγκα», «αμοραλιστή» και «νταή». Ήταν τότε στη ΔΗΜΑΡ, βλέπετε. Άλλο ΔΗΜΑΡ, άλλο ΠΑΣΟΚ άλλο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θεοχαρόπουλος ξέρει από αυτά. Πέρασε απ΄ όλα και κατέληξε σε αυτόν που εγγυήθηκε τα περισσότερα. Πολιτικά μιλώντας πάντα για να μην παρεξηγούμεθα. Αξιόπιστο, λοιπόν, πρόσωπο ο Θεοχαρόπουλος για να του αναθέσεις καθήκοντα πολιτικού δικαστή. Ούτε που θα το φανταζόταν.

Χρειαζόταν, λοιπόν, ο Τσίπρας κοτζάμ ομάδα για να τα βάλει με τον Ευκλείδη τον Τσακαλώτο, του οποίου η σχέση με την Αριστερά ανήκει βεβαίως στη σφαίρα της φαντασίωσης σε κλειστό πανεπιστημιακό περιβάλλον. Διότι ο κ. Τσακαλώτος είναι αριστερό εύρημα εργαστηρίου. Ως υπουργός και ως προβεβλημένος της ομάδας των 53, ήταν ειδικός στο να ερμηνεύει τα ντέρτια και τα κεσάτια των Τραπεζών. Ευτυχώς θα πείτε. Γλιτώσαμε τα χειρότερα. Διότι αν παρέμενε ο… Γιάνης!!!

Κάποιοι επιμένουν πως το «Πειθαρχικό» στήθηκε και για την αντιμετώπιση  και της κυρίας Τζάκρη. Έχει γούστο! Διότι η κυρία Τζάκρη μάλλον ανήκει στην κατηγορία των ελαφρών πολιτικών βαρών. Των πολύ ελαφρών indeed. Το γιατί της δίνουν τόσο μεγάλη σημασία εκεί στην Κουμουνδούρου προκαλεί ερωτήματα. Προφανώς απαιτείται μία σοβαρή επιστημονική προσέγγιση του φαινομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέλους, λοιπόν, η κυβερνώσα Αριστερά διαθέτει το δικό της μη αιρετό, αλλά από αιρετούς επανδρωμένο, (στελεχωμένο καλύτερα είναι το πολιτικά ορθό) όργανο επιβολής των εντολών του Προέδρου. Ανατριχίλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκσυγχρονίζεται διά της επιστροφής στο παρελθόν. Ε, ρε γλέντια. Για παράδειγμα τι πιο εκσυγχρονιστικό, δημοκρατικό και προοδευτικό από την ατάκα της Ζανέτ Τσίπρα: «Όποιος έχει θέμα με τη γραμμή ας παραιτηθεί». Αυτό θα πει «εσωτερικός, ενδοκομματικός διάλογος με επιχειρήματα και θέσεις». Συνοπτικές διαδικασίες και σε όποιον αρέσει.

Τελικά την Τρίτη που μας πέρασε και παρά τα νεύρα, ο Τσίπρας πήρε πίσω με αστερίσκο, δηλαδή προς το παρόν, την πρόταση για 4μελές πειθαρχικό. Θα επανέλθει. Αυτά διδάσκει η μακρά ιστορία της εξέλιξης του εσωκομματικού bullying. Ιδιαιτέρως στην Αριστερά. Δυστυχώς. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης