Τους Οικολόγους Πράσινους θα ’θελε να φάει τελικά και όχι το σοκολατάκι που του έστειλαν για πρωταπριλιάτικο δώρο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.

Ένα πακέτο με ένα μόνο σοκολατάκι μέσα και την επιγραφή «μαζί τα φάγαμε» ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο που θέλησαν να κάνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο.

Οι άνθρωποι στο γραφείο του κυρίου Πάγκαλου έδειξαν όχι μόνο να μην συμμερίζονται την κίνηση αυτή, απεναντίας έδειξαν και πολύ εκνευρισμένοι.

«Κρίμα, γιατί ο αντιπρόεδρος θα μπορούσε να γευτεί το τελευταίο σοκολατάκι που είχε απομείνει» έγραψαν στην ιστοσελίδα τους με χιούμορ οι Οικολόγοι Πράσινοι για την ενέργειά τους αυτή.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι με τα νεύρα και την γκαντεμιά που έχει τελευταία ο αντιπρόεδρος άλλα… πράγματα θα τους δώσει και όχι σοκολατάκια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης