Zougla Newsroom

Πολλές είναι οι διαρροές από διάφορα κέντρα ζυμώσεων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το μέλλον του Παύλου Πολάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αυτές τις διαρροές που δημοσιεύτηκαν αρχικά στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στη συνέχεια με αναπαραγωγές σε διάφορα μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο καθώς και με ειδική αναφορά της Ελένης Καλογεροπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να θέσει εκτός εκλογικών καταλόγων τον Παύλο Πολάκη.

Επίσημα η Κουμουνδούρου δεν έχει τοποθετηθεί, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (19:35) το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι διατεθειμένος να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη αλλά να του δείξει τον δρόμο για την υποβολή παραίτησής του. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθέτησε ποτέ την διαδικασία των διαγραφών, όπως τόνιζαν το βράδυ της Κυριακής τα γραφεία του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα είναι το πως θα αντιδράσει η λεγόμενη αριστερά πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία την τελευταία περίοδο εμφανίζεται με την ονομασία «Ομπρέλα».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, αυτή η αριστερά πτέρυγα δεν φαίνεται διατεθιμένη να στηρίξει τον Παύλο Πολάκη σε αυτή την φάση. Με λίγα λόγια ο βουλευτής Χανίων αυτή την ώρα, εντός του κόμματος φαίνεται να βρίσκεται σε μία δυσχερή θέση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης