Σε μία εκ βαθέων αποκάλυψη προέβη η Ντόρα Αλεξανδρή, οργανωμένο στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, η οποία είχε μία εξαιρετικά αρνητική εμπειρία αναλαμβάνοντας καθήκοντα προέδρου της εφορευτικής επιτροπής που διεξήγαγε τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ το 2021 στο νησί της Κάσου.

Η Ντόρα Αλεξανδρή, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, κατήγγειλε με λεπτομέρειες τον Δήμαρχο του νησιού Μιχάλη Ερωτόκριτο, για προκλητική παρέμβαση στις εσωκομματικές διαδικασίες υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου. Στην περίπτωση αυτή υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη. Η Ντόρα Αλεξανδρή, η οποία έκτοτε αποχώρησε από το κόμμα, κατήγγειλε επίσης πως ο Δήμαρχος Κάσου την προπηλάκισε, την εξύβρισε χυδαία ενώπιον μαρτύρων και το χειρότερο όλων, την απείλησε. Κατόπιν όλων αυτών, η Ντόρα Αλεξανδρή κατέφυγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε με το νι και με το σίγμα ό,τι της συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώην κομματικό στέλεχος περιέγραψε με πολύ μελανά χρώματα την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ακολουθήθηκε στο νησί. Καταγγέλλει πως ο Δήμαρχος Μιχάλης Ερωτόκριτος προσπάθησε με διάφορους τρόπους και απειλές να πληροφορηθεί τον ιδιαίτερο κωδικό αριθμό τον οποίο είχε αποκλειστικά στη διάθεση της η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής.

Καταγγέλλει επίσης πως ο Δήμαρχος και ο αδελφός του προσπάθησαν με όλα τα μέσα που είχαν στη διάθεσή τους να υπονομεύσουν εξ αρχής την εκλογική διαδικασία. Λόγω δικών τους ενεργειών οι εσωκομματικές εκλογές στο νησί διεξήχθησαν τελικά σε αίθουσα σουβλατζίδικου, η οποία μισθώθηκε και όχι σε κάποια άλλη διαθέσιμη αίθουσα από τις αρκετές που υπάρχουν στο νησί.

Η συνέντευξη της Ντόρας Αλεξανδρή είναι σημαντική, όχι διότι αποκαλύπτονται πρακτικές που δυστυχώς συναντάμε σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Είναι σημαντική διότι αποκαλύπτει το πώς συμπεριφέρονται οι «άνθρωποι» των εκάστοτε πολιτικών ηγετών που λειτουργούν ως εντεταλμένοι τοπικοί αγάδες οθωμανικής κοπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κάτι ακόμη που είναι ακόμη περισσότερο απειλητικό: Η Ντόρα Αλεξανδρή καταγγέλλει πως ο Δήμαρχος Κάσου την προπηλάκισε, απευθύνοντας της τον χαρακτηρισμό «ξένη». «Είσαι “ξένη” και δεν έχεις καμία δουλειά εδώ», φέρεται να της είπε. Αν και αυτό ισχύει, τότε πραγματικά κάτι το πολύ σάπιο συμβαίνει σε αυτό το ακριτικό μας νησί των μόλις 1.200 κατοίκων.

Παρακολουθείστε με προσοχή τη συνέντευξη της Ντόρας Αλεξανδρή στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Η «Ζούγκλα» ως όφειλε απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Κάσου. Ο γιός του, ο οποίος και απάντησε στο τηλέφωνο, μας εξήγησε πως είναι ασθενής. Το ραντεβού μας με τον Δήμαρχο Μιχάλη Ερωτόκριτο μετατίθεται εκ των πραγμάτων στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης