Με προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη συνέχισε την Πέμπτη την καμπάνια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τελική ευθεία πριν το άνοιγμα των κάλπεων την Κυριακή.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα του Γιώργου Κατρούγκαλου και στην απόσυρσή του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «έσπευσαν να τον διαγράψουν διότι είναι μαρτυριάρης και είπε την αλήθεια». Και συμπλήρωσε: «Τον καταδικασμένο Παππά και τον Πολάκη όμως τους κρατάνε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη δική του σταθερή πρόταση για κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών, ασκώντας κριτική στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να γεμίσουν τις κάλπες με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Παρακολουθήστε την ομιλία του πρωθυπουργού από τη συμπρωτεύουσα:

«Ο Τσίπρας ζητά δικαιοσύνη παντού, ενώ έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Παππά. Η καλύτερη αποδοκιμασία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να γεμίσουν οι κάλπες της Κυριακής με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως η απλή αναλογική είναι νάρκη και παγίδα ακυβερνησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελλάδα μετατρέπεται σε εξαγωγέας από εισαγωγέας ενέργειας. Ο φράχτης θα επεκταθεί πλήρως είτε με εθνικά είτε κοινοτικά κεφάλαια. 100% ψηφιακό δημόσιο στο τέλος της τετραετία. Αξιολόγηση παντού για να επιβραβεύονται οι καλοί και να διορθώνονται οι αστοχίες. 2.000 πολίτες με αναπηρία αποκτούν προσωπικό βοηθό. Θα κάνουμε 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Και εγώ πήγα στις Βρυξέλλες, διαπραγματεύτηκα 5 μέρες και σας έφερα 31 δις. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης 1,5 δις. από το Ταμείο Ανάκαμψης για την Υγεία. Ανεβάσαμε το αφορολόγητο, τα πανεπιστήμιά μας είναι απελευθερωμένα με τον νέο νόμο πλαίσιο. Πολλά πρέπει να αλλάξουν όπως στην Παιδεία. Θα κάνουμε χιλιάδες προσλήψεις. Ο ΕΦΚΑ βγάζει συντάξεις σε δύο μήνες όχι σε δύο χρόνια», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης