Ενόψει της δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, το Κίνημα Αλλαγής έχει ξεκινήσει διαδικτυακή καμπάνια, οργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση και θα είναι παρόν εντός και εκτός του Εφετείου Αθηνών στις 7 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου ξεκίνησε διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο «Μόνο μαζί τελειώνουμε τους νεοναζί», ενώ στις 6 Οκτωβρίου, παραμονή της απόφασης, στις 18:30 θα προβληθεί ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση, στην οποία θα μιλήσει η πρόεδρος, Φώφη Γεννηματά, η Βασιλική Γεωργιάδου (καθηγήτρια στο Πάντειο), ο Γιάννης Ιωαννίδης (πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου), ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης (επικεφαλής συνηγορίας του Solidarity Now), o δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος των «Νέων», Τζίνα Μοσχολιού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση θα προβληθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κινήματος Αλλαγής, της προέδρου και ενημερωτικών ιστοσελίδων. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 προσυγκέντρωση του Κινήματος Αλλαγής Λεωφ. Κηφισιάς & Λεωφ. Αλεξάνδρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης