Ο Δένδιας θα επισκεφθεί το Κίεβο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022, 13:33
Ο Δένδιας θα επισκεφθεί το Κίεβο

Στο Κίεβο προγραμματίζει να μεταβεί ο Νίκος Δένδιας μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, η οποία πλήττεται από σφοδρά ρωσικά χτυπήματα τις τελευταίες ώρες.

Όπως μετέδωσε το OPEN, ο κ. Δένδιας θα πάει στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το ΥΠΕΞ έχει ήδη απευθύνει έκκληση στους Έλληνες να φύγουν από τη χώρα.

«Δεδομένου ότι η κατάσταση ασφαλείας στην Ουκρανία συνεχίζει να είναι ρευστή και επισφαλής, το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ότι όσα αναφέρονται στις ανακοινώσεις του από 14 και 22 Φεβρουαρίου 2022, συνεχίζουν να ισχύουν», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του. «Στο πλαίσιο αυτό, το υπουργείο Εξωτερικών εξακολουθεί να αποθαρρύνει έντονα όλα τα ταξίδια στο σύνολο της επικράτειας της Ουκρανίας», συμπληρώνει το  ΥΠΕΞ και καταλήγει: «Παράλληλα συνιστάται στους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην χώρα να αναχωρήσουν από τη χώρα άμεσα. Συνιστάται επίσης στους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν αναχωρήσει ήδη, να δηλώσουν άμεσα τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην Ελληνική Πρεσβεία στο Κίεβο».

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Κίεβο, δεν είναι ακόμη βέβαιη η ημερομηνία του ταξιδιού του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022, 13:34