Σε «κοπρίτες» που διορίζονται στο Δημόσιο για λόγους ρουσφετολογικούς αναφέρεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής».

«Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, επισημαίνοντας πως δεν είναι «ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος». Επίσης τάχθηκε κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ενώ δήλωσε σύμφωνος με την κατάργηση του σταυρού προτίμησης.

«Το ΛΑΟΣ ο μόνος αξιόπιστος συνομιλητής»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επετέθη για μία ακόμη φορά κατά του Κ.Κ.Ε., τονίζοντας πως η γενική γραμματέας του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα, ονειρεύεται μια Σοβιετική Ένωση, ενώ αποκάλεσε το Συνασπισμό συγκρότημα που συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια.

Εξαιρώντας το ΛΑΟΣ, επεσήμανε ότι αποτελεί ακόμα το μόνο αξιόπιστο συνομιλητή, ενώ χαρακτήρισε γελοία και ανάξια σχολιασμού τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν είναι το πιο αξιόλογο κόμμα, είναι το μόνο που συζητάει επί της πολιτικής. Η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μια Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κ. Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια. Μην ξεχνάτε αυτό το μνημειώδες του κ. Τσίπρα, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα μετά την κυβέρνηση Τσολάκογλου της Κατοχής. Ε, τι να συζητήσουμε με αυτόν τον τρόπο; Υπάρχουν περιθώρια συζήτησης; Για μένα δεν υπάρχουν…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης