Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφορικά με τις συνεχιζόμενες τουρκικές έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

«Η συνεχιζόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας δεν μπορεί να παραμείνει αναπάντητη. Στο “Πίρι Ρέις” προστέθηκε και το “Τσεσμέ”, δύο πλέον τουρκικά ερευνητικά σκάφη που, ανενόχλητα, πραγματοποιούν έρευνες σε Ελληνική υφαλοκρηπίδα, την ώρα που οι διερευνητικές επαφές για τον καθορισμό της υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνεχίζονται», είπε ο Δ. Αβραμόπουλος.

Απαιτούνται άμεσες, συντονισμένες και αποφασιστικές ενέργειες από Ελληνικής πλευράς. Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης