Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη, και όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που μοιραζόμαστε μαζί σας, η ρομαντική κωμωδία σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού, και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, θα κατακτήσει τους τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη νέα χρονιά, με το ιδιαίτερο χιούμορ και την ευαίσθητη… ματιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάμερα ακολουθεί το πρωταγωνιστικό ζευγάρι – και τους άλλους ηθοποιούς – στα γυρίσματα, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, να ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ήρωες της δυνατής ιστορίας, που υμνεί τη ζωή και την κάθε της στιγμή.

Η ιστορία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία – μία τις πραγματοποιεί…

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης),Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), ΖερόμΚαλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλοςστον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Μαντζιαφός
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης
Δ/νση φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Σκηνογράφος: Κώστας Παπαγεωργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Casting: Σοφία Δημοπούλου-Φραγκίσκος Ξυδιανός
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Ναταλύ Δούκα
Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions

Χαρακτήρες

ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ)

Έξυπνη και πεισματάρα, σε κερδίζει αμέσως και της τα συγχωρείς όλα. Με ενέργεια που μπορεί να συναγωνιστεί ένα πεντάχρονο, αισιοδοξία στα όρια χαζομάρας, δοτικότητα ιεραπόστολου, τρυφερότητα λούτρινου και διάθεση… «ό,τι σκέφτομαι το λέω».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ)

Η μητέρα του τον λέει «αμετανόητο εργένη», ο πατέρας του «αφοσιωμένο επιστήμονα», ο αδερφός του «πολύ σοβαρό». Και οι τρεις έχουν δίκιο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ)
Ο αγαπημένος της Κατερίνας, εδώ κι εφτά χρόνια. Με αρκετά, μεγάλα και μικρά διαλείμματα. Αγαπά τις παραξενιές της, αλλά αγαπά και τις όμορφες γυναίκες γύρω τριγύρω.

ΠΕΤΡΟΣ (ΛΑΕΡΤΗΣ ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ)
Ο μεγάλος αδελφός του Αλέξανδρου. Δεν είναι τυχαίο που είναι παιδίατρος. Παιδί κι ο ίδιος, παρά την ηλικία του, αστείος και πλακατζής, δεν παίρνει τίποτα σοβαρά, ούτε καν τον γάμο του.

ΜΑΡΚΕΛΛΑ (ΒΙΒΙΑΝ ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ)
Η γυναίκα του Πέτρου, μαία με σύνδρομο γυναικολόγου, ζηλεύει πολύ τον Πέτρο και δεν το κρύβει, γιατί κι εκείνος της δίνει συνέχεια λαβές.

ΝΑΤΑΣΑ (ΙΡΙΔΑ ΜΑΡΑ)

Η αρραβωνιαστικιά του Αλέξανδρου. Πετυχημένη καρδιοχειρουργός, δυναμική και εξίσου σοβαρή. Θέλει να παντρευτούν άμεσα, αλλά είναι μόνιμα σε αναμονή.

ΑΝΤΩΝΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο πατέρας του Αλέξανδρου. Πετυχημένος νευροχειρουργός και γιατρός της συγχωρεμένης μητέρας της Κατερίνας, γι’ αυτό είναι πάντα δίπλα της.

ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)

Η μητέρα του Αλέξανδρου και του Πέτρου, αγαπά πολύ τα αγόρια της αλλά αγαπά εξίσου και τις νύφες της.

ΚΕΛΛΥ (ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Η καλύτερη φίλη της Κατερίνας από πάντα. Τomboy, δίνει πάντα μια άλλη διάσταση στον αυθορμητισμό της Κατερίνας.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΑΠΗΣ)

Ο θείος της Κατερίνας. Τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να τη χάσει όπως έχασε την αδερφή του, κάποια στιγμή.

ΕΛΕΝΗ (ΣΑΡΑ ΓΑΝΩΤΗ)

Η γυναίκα του Παντελή. Καταπληκτική μαγείρισσα και φωνακλού νοικοκυρά. Λατρεύει την Κατερίνα και έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της.

ΡΟΖΑΛΙΑ (ΕΦΗ ΓΟΥΣΗ)

Η κόρη του Παντελή και της Ελένης. Νιώθει την Κατερίνα σαν αδελφή της. Αγαπά κρυφά τη μόδα, αλλά πιο πολύ την εκκλησία.

ΒΛΑΣΣΗΣ (ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΙΦΕΑΣ)

Ο άτακτος βενιαμίν της οικογένειας. Παραχαϊδεμένος και γεννημένος για τη μεγάλη ζωή και τα μεγάλα μπλεξίματα.

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης