Στο πλαίσιο της αναβολής όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την αποφυγή διασποράς του κορωνoϊού, έγινε γνωστό από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού ότι αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τις 7 ως τις 10 Μαΐου στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία-η Γερμανία είναι τιμώμενη χώρα και στην 85η ΔΕΘ τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα «από εκτενείς διαβουλεύσεις με τη Helexpo, τους συνδέσμους εκδοτών, τους εκπροσώπους της τιμώμενης χώρας (Γερμανίας) και τους λοιπούς εμπλεκομένους», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση. Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης ορίστηκε το διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι στις 30 Μαρτίου 2020, λήγει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, πρόεδρος του οποίου είναι σήμερα ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνιολογίας στο τμήμα Κοινωνικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς. Τη διοργάνωση θα αναλάβει το νέο Δ.Σ. όταν αυτό οριστεί.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης