Ο Άντριου Ρίτζλεϊ, ο οποίος ίδρυσε τους Wham! μαζί με τον Τζορτζ Μάικλ τη δεκαετία του ‘80 θα γράψει τα απομνημονεύματά του, μία ιστορία αγάπης, φιλίας και μουσικής.

Το βιβλίο με τίτλο «Wham! George & Me» θα εστιάσει στην παιδική φιλία των Άντριου Ρίτζλεϊ και Τζορτζ Μάικλ, οι οποίοι από φίλοι στο Γυμνάσιο στο Μπούσεϊ του Χερτφορτσάιρ της Αγγλίας γνώρισαν τεράστια επιτυχία ως ένα από πιο διάσημα βρετανικά συγκροτήματα της ποπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυτοβιογραφία του Άντριου Ρίτζλεϊ θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019 από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Η Λουίζ Μπράουν, διευθύντρια του εκδοτικού οίκου εξέφρασε ενθουσιασμό για την απόκτηση των δικαιωμάτων της αυτοβιογραφίας του μέλους των Wham!.

«Ο Άντριου είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να διηγηθεί αυτήν την ιστορία» αναφέρει σε δελτίο τύπου. «Είναι τα απομνημονεύματα αγάπης, φιλίας και μουσικής. Όταν άκουσα γι’ αυτό για πρώτη φορά, απλά ήθελα να δημοσιεύσω το βιβλίο και να παρουσιάσω την ιστορία σε όλα αυτά τα εκατομμύρια θαυμαστών. Είναι χαρά και προνόμιο να συνεργαζόμαστε με τον Άντριου και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για την έκδοση του βιβλίου» σημειώνει η Λουίζ Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης