Ρότζερ Γουότερς εναντίον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για το «Another Brick in the Wall, Part 2»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 14:38
Ρότζερ Γουότερς εναντίον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για το «Another Brick in the Wall, Part 2»

Αρνητική απάντηση, η οποία συνοδεύτηκε από... γαλλικά, έδωσε ο Ρότζερ Γουότερς, το ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd, στον CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του συγκροτήματος. 

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για τα δικαιώματα του Τζουλιάν Ασάνζ, ο Γουότερς αποκάλυψε πως είχε λάβει αίτημα για την αξιοποίηση του «Another Brick in the Wall, Part 2» σε διαφήμιση του Instagram. Η απάντησή του, ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει, παρά το γεγονός πως η προσφορά αφορούσε σε «ένα τεράστιο χρηματικό ποσό», ήταν αρνητική. «Και η απάντηση είναι: "Άντε γ@@ου, αποκλείεται"» είπε ο Γουότερς. «Το αναφέρω μόνο γιατί αυτό είναι μία ύπουλη κίνηση εκ μέρους τους, να κατακτήσουν τα πάντα. Δεν θα γίνω μέρος αυτής της αηδίας, Ζούκερμπεργκ» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια δε διάβασε ένα μέρος από την επιστολή που έλαβε από τον δημιουργό του Facebook: «Νιώθουμε ότι το βασικό συναίσθημα του τραγουδιού είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο και τόσο αναγκαίο σήμερα, κάτι που εξηγεί πόσο διαχρονική είναι αυτή η δουλειά».

Ο Γουότερς είπε πως ο Ζούκερμπεργκ «θέλει να κάνει το Facebook και το Instagram ακόμα πιο ισχυρά από ό,τι είναι ήδη. Ώστε να συνεχίσει να λογοκρίνει όλους μας».

Αναφέρθηκε επίσης στο FaceMash, την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο Ζούκερμπεργκ όταν σπούδαζε στο Χάρβαρντ, ώστε να μπορούν οι φοιτητές να «βαθμολογούν» τα κορίτσια. «Και να τον σήμερα, έχει γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο» είπε.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021, 14:55