Ο κορυφαίος κρουστός Νίκος Τουλιάτος και η ομάδα κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ συναντούν την Πέγκυ Ζήνα, αυτή τη σπουδαία λαϊκή φωνή, για μία μοναδική συναυλία, μια βραδιά-έκπληξη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 28 Ιουνίου. Μαζί τους, μία διεθνής ομάδα μουσικών από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Αργεντινή, που συνθέτει ένα υπέροχο ηχοτοπίο στο οποίο κυριαρχούν τα κρουστά και η φωνή, μέσα από ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο https://www.viva.gr/tickets/music/texnopoli/kato-apo-tin-omprela

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κορυφαίος κρουστός και δημιουργός της percussiveensemble ΗΧΟΔΡΑΣΗ, Νίκος Τουλιάτος µε την 52χρονη περιπέτεια του στους δρόμους της τέχνης και της μουσικής, παρέα µε σπουδαίους συνταξιδιώτες και έχοντας ως αποκορύφωμα τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, συναντά την Πέγκυ Ζήνα, αυτή τη σπουδαία λαϊκή φωνή, και τον εξαιρετικό ενορχηστρωτή Γιώργο Ζαχαρίου, για μία μοναδική βραδιά-έκπληξη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 28 Ιουνίου. Μαζί τους, μία διεθνής ομάδα μουσικών που αποτελείται από εννέα κρουστούς, τρεις κηµπορντίστες και µία φωνή, από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Αργεντινή.

Ο Νίκος Τουλιάτος, ο Γιώργος Ζαχαρίου και η Πέγκυ Ζήνα, τρεις μουσικοί προερχόμενοι από τελείως διαφορετικές αφετηρίες και μεγάλη προσωπική πορεία, συμπράττουν για να ταξιδέψουν το κοινό σε µία πανδαισία ηχοχρωμάτων που περιλαμβάνει στιγμές από την προσωπική πορεία του καθενός σε ένα κοινό αποτέλεσμα, κάτω από μια νέα και ιδιαίτερη και ματιά.Ένα ταξίδι µε όχημα όμορφα τραγούδια και ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς, σε ένα υπέροχο ηχοτοπίο που θα κυριαρχούν τα κρουστά και η φωνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Νίκος Τουλιάτος με την Ομάδα του «Ηχόδραση», πανδαισία τυμπάνων και κρουστών με ήχους και χρώματα απ’ τη γη μέχρι τον ουρανό, μαζί με 4 πλήκτρα σε ενορχήστρωση του Γιώργου Ζαχαρίου …κι εμένα! Με αγαπημένα μας τραγούδια σπουδαίων δημιουργών που τα αγαπήσατε είτε με τη δική μου φωνή ή άλλων συναδέλφων σε μια διαφορετική παράσταση στην υπέροχη Τεχνόπολη με τίτλο «Κάτω απ’ την ομπρέλα σου»… Φανταστείτε την ομπρέλα σαν έναν αρχηγό οικογένειας…που προστατεύει κι αγκαλιάζει όλα τα μέλη της…  όλα τα παιδιά… διαφορετικά μεταξύ τους… το καθένα με τη δική του πορεία και τον δικό του χαρακτήρα… σαν τα τραγούδια… όλα όμως κάτω απ’ την ομπρέλα της ίδιας οικογένειας… που δεν είναι άλλη απ’ την ΑΓΑΠΗ για τη μουσική… τη γλώσσα του Θεού. Σας περιμένουμε στις 28/6 να τα ξορκίσουμε όλα! Σας αγαπώ πολύ».

Πέγκυ Ζήνα

Συµµετέχουν

Ομάδα Κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ
Κυριακή Τσακιρίδου, SimoneMongelli, Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος, Θοδωρής Ψυχαλής, Μαρία Παντελάκη, Μαριάνθη Ντάλλα, ΣίσσυΠιντέλλα, StefanoAttanasio, ΣόληςΜπαρκής, DemianGomez, Νεφέλη Τουλιάτου

Παύλος Βαλλιανάτος    πλήκτρα
Ηλίας Καλούδης          πλήκτρα
Βαγγέλης Τούντας      πλήκτρα, βιολί
Χάρης Γεωργίου         φωνητικά
Στεφανία Ρίζου           φωνητικά
Μιχάλης Μόσχου       φωνητικά

Παραγωγή: Α.Μ.Κ.Ε. ΗΧΟΔΡΑΣΗ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ώρα προσέλευσης: 20.30

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (γενική είσοδος)

Αγορά εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/texnopoli/kato-apo-tin-omprela

Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης