Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μάργκο Μάρτιντεϊλ είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της μαύρης κωμωδίας «Cocaine Bear» που σκηνοθετεί η Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Η υπόθεση του φιλμ είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της πτώσης ενός αεροπλάνου που μετέφερε ναρκωτικά το 1985 στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, καθώς τότε μία μαύρη αρκούδα κατάπιε ένα μέρος της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποτέ δεν πίστευα ότι στα 70 μου χρόνια θα έκανα μια ταινία δράσης, αλλά μάλλον το έκανα!», δήλωσε η ηθοποιός στο ΕW υποδυόμενη μία δασοφύλακα τη Λιζ όπου η μέρα της παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν συναντά την αρκούδα.

«Η ηρωίδα είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της, θέλει να ανέβει στην πυραμίδα και κάνει τα πάντα σύμφωνα με τους κανόνες», προσθέτει.

Τα γυρίσματα όπως αποκαλύπτει ήταν απαιτητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι άνθρωποι ήταν τόσο ευγενικοί μαζί μου. Όταν έπρεπε να συρθώ στο έδαφος, ή μέσα στους θάμνους… υπήρχαν δύο άνδρες που με περίμεναν και με βοηθούσαν να σηκωθώ. Ήταν μια χαρά. Με φρόντιζαν πολύ καλά».

Το σενάριο υπογράφει ο Τζίμι Γουόρντεν (Jimmy Warden), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης, μεταξύ άλλων, οι Κέρι Ράσελ, Ο’ Σι Τζάκσον JR, Άλντεν Έρενράιχ, Μπρούκλιν Πρινς, Κρίστοφερ Χίβτζου, και Χάνα Χόκστρα.

Η ταινία της Universal Pictures αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Φεβρουαρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης