Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε… με το δεξί στο Roland Garros και με την «παρθενική» εφετινή της νίκη σε Grand Slam, μπορεί να ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Απέναντι στην Καταρίνα Ζαβάτσκα η 25χρονη πρωταθλήτρια ήταν σοβαρή κι εκεί που έπρεπε πήρε τους πόντους που χρειαζόταν για να φτάσει στο 2-0. Στις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα στην κάμερα του Eurosport Greece, στάθηκε στην εμφάνισή της στο 9ο game του 1ου σετ, ενώ μίλησε και για την επόμενη αντίπαλό της στο τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε η Σάκκαρη:

Για τα τρία συνεχόμενα break points που έσωσε στο 4-4 του εναρκτήριου σετ:

«Το γεγονός ότι μπόρεσα να κρατήσω το σερβίς μου σε εκείνο το σημείο, ήταν ένα turning point, τόσο για εμένα, όσο και για την αντίπαλό μου. Έχασε την ευκαιρία να σερβίρει για το σετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορώ να πω ότι θα έχανα το σετ αν έμενα με 4-5 πίσω σε εκείνο το σημείο, γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκα τρόπο να επιστρέψω, όμως σίγουρα, το ότι έβγαλα τέσσερα καλά σερβίς σε εκείνο το game, ήταν πολύ σημαντικό.

Για τα 27 αβίαστα λάθη της στο 1ο σετ:

«Δεν με πειράζει. Ξέρω γιατί τα έκανα. Δεν είναι τεχνικά θέματα, είναι καθαρά ψυχολογικά και αυτό που χάρηκα πιο πολύ, είναι ότι βρήκα τρόπο να παίξω τόσο διαφορετικά στο 2ο σετ.»

Για την επόμενη αντίπαλό της, Τζάσμιν Παολίνι:

«Ξέρω λίγα πράγματα. Ξέρω περίπου πως παίζει, αλλά κάθε αντίπαλος έχει την δυσκολία του, ειδικά στο επίπεδο που έχω φτάσει. Γενικά, υπάρχουν περίεργα αποτελέσματα στο tour, οπότε όλες θέλουν την προσοχή τους και τον σεβασμό. Με την ομάδα μου, που πιστεύω είναι η καλύτερη, θα βρούμε τον τρόπο να την αντιμετωπίσω.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης