Η Άννα Κορακάκη δεν έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της στο World Cup Finals, όπως τόνισε η ίδια με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook εξηγώντας πως ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο και θα αρχίσει άμεσα αποκατάσταση. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής πήρε τη δεύτερη θέση στον τελικό του μεικτού του αεροβόλου πιστολιού 10μ. με παρτενέρ τον Ινδό Σαουράμπ Σοντχαρί, αλλά σε ατομικό επίπεδο έμεινε εκτός βάθρου.

Συγκεκριμένα, η Ολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, Άννα Κορακάκη, έγραψε: «Αποχαιρετάμε σήμερα την Κίνα και τους τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων, έναν αγώνα που περιλαμβάνει τους 18 καλύτερους του κόσμου για τις χρόνιες 2018-2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία πέμπτη θέση στα 25 μέτρα και η αποχή από τον τελικό των 10 μέτρων σίγουρα δεν ήταν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ατομικό επίπεδο, όμως κατέκτησα το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό με τον Ινδό συναθλητή μου Saurabh Chaudhary σε έναν συναρπαστικό τελικό με αντιπάλους τον Ρώσο Artem Chernousov και την Ινδή Manu Bhaker!

Ώρα επιστροφής στην Ελλάδα, για σύντομη ξεκούραση, πολλή δουλειά, αλλά κυρίως αποκατάσταση και φροντίδα του ώμου μου που με ταλαιπωρεί αρκετά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης