Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε νικητής το βράδυ της Παρασκευής στο Diamond League που διεξήχθη στο Παρίσι, έχοντας ως καλύτερο άλμα στα 8,13μ.

Στη δεύτερη θέση με 8,11μ. βρέθηκε ο Ελβετός Σάιμον Εχάμερ και στην τρίτη με 8,09μ. ο Ινδός Μουρελί Σρεσάνκαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και δεν έπιασε τα… στάνταρ του, ο Τεντόγλου κατάφερε να επικρατήσει στην «Πόλη του Φωτός» σε μία αρκετά οριακή μονομαχία με τον Εχάμερ και τον Σρεσάνκαρ .

Ο Γρεβενιώτης Ολυμπιονίκης ξεκίνησε τον αγώνα με άλμα στα 8,02μ και στη συνέχεια βελτίωσε την επίδοσή του κατά δέκα εκατοστά. Το τρίτο άλμα του Τεντόγλου ήταν στα 7,85 μέτρα, καθώς πάτησε πολύ πίσω.

Tο τέταρτο άλμα του ήταν άκυρο, την ώρα που ο Σρεσάνκαρ έδειχνε να τον πλησιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πέμπτο του άλμα ωστόσο ο Τεντόγλου βελτιώθηκε κατά ένα εκατοστό (8,13μ.) και στην τελευταία του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 7,98μ 

 

 

 

Δέκατη η Τζένγκο, όγδοη η Στεφανιδη

Η Ελίνα Τζένγκο κατέλαβε την δέκατη θέση στον ακοντισμό, χωρίς να βγάλει την μεγάλη επίδοση. Η πρώτη βολή της μετρήθηκε στα 51,71μ., ενώ η δεύτερη ήταν άκυρη. Στην τρίτη βελτιώθηκε, αλλά τα 55,02μ. που έριξε, την άφησαν 10η και έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει.

Τέλος, η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στα 4,46μ. και στην όγδοη θέση στο επί κοντώ. H Ελληνίδα πρωταθλήτρια άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4,46μ., όπου χρειάστηκε δύο άλματα για να το ξεπεράσει. Ακολούθησαν οι προσπάθειες για τα 4,61μ., χωρίς όμως να καταφέρει να καταγράψει έγκυρη επίδοση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης