Με επίδειξη δύναμης απέναντι στη Βαζούτας, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του στον Γ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, που διεξάγεται στη Ρώμη. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας επιβλήθηκαν 11-4 της ουγγρικής ομάδας και το βράδυ (21:00) θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με αντίπαλο την οικοδέσποινα Ρόμα, στοχεύοντας στη νίκη που θα “σφραγίσει”, όχι μόνο την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά και την πρωτιά του ομίλου.

Οι “ερυθρόλευκες” δέχθηκαν γκολ στην πρώτη επίθεση της Βαζούτας, αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστικές και με επτά αναπάντητα τέρματα προηγήθηκαν 7-1, λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, και ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιχνίδι. Από κει και πέρα, οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του βραδινού αγώνα, χωρίς πάντως να απειληθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 1-1, 3-1

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μαργ. Πλευρίτου 2, Τορνάρου, Βασ. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη Βαζούτας σκόραραν οι Φάρκας 2, Λαϊμέτερ, Κέλε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης