Την απόφασή της να μη μετάσχει στο US Open, λόγω των ανησυχιών για την πορεία της πανδημίας στις ΗΠΑ, γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο twitter η Σιμόνα Χάλεπ.

Η Ρουμάνα τενίστρια, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη και κάτοχος του τίτλου στο Γουίμπλεντον από πέρυσι (αφού το φετινό τουρνουά του Λονδίνου ματαιώθηκε), έγινε έτσι το έκτο μέλος του Top-10 της WTA που επιλέγει να…. προσπεράσει το γκραν-σλαμ της Νέας Υόρκης. Είχαν προηγηθεί η Ασλεϊ Μπάρτι (Νο1), η Ελίνα Σβιτόλινα (Νο5), η Μπιάνκα Αντρεέσκου (Νο6), η κάτοχος του τίτλου Κίκι Μπέρτενς (Νο7) και η Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο8).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφού υπολόγισα όλες τις παραμέτρους και με δεδομένες τις ειδικές συνθήκες, στις οποίες ζούμε, αποφάσισα να μην ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη για να παίξω στο US Open. Πάντα έλεγα ότι βάζω πάνω απ’ όλα την υγεία μου και γι’ αυτό προτιμώ να παραμείνω και να προπονηθώ στην Ευρώπη. Ξέρω ότι η USTA (σ.σ. η αμερικανική ομοσπονδία τένις) και η WTA δούλεψαν ακούραστα για μία ασφαλή διοργάνωση και εύχομαι σε όλους ένα επιτυχημένο τουρνουά» αναφέρει στην ανάρτησή της η Χάλεπ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης